ZÓ WEET JE WELK HORLOGE BIJ JE PAST

Iedere horloge liefhebber weet: door het dragen van een horloge maak je jouw look pas echt compleet. Want net als de perfecte tas of jas zegt het juiste horloge iets over wie jij bent, je stijl en over je persoonlijkheid. Hoe weet je welk horlogemodel, materiaal en stijl het beste bij je past?  Wij helpen je op weg met wat handige tips&tricks.

1. JOUW PERSOONLIJKE STYLE

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Ben jij een minimalistisch type wat houdt van simpel design en kwalitatieve materialen vol luxe óf houd je ervan om echt op te vallen door het dragen van unieke prints en kleurcombinaties?

Voor de minimalisten onder ons; kies voor een tijdloos design wat matcht met elke outfit in je kast. Denk bijvoorbeeld aan de Allure Grey met rose gouden kast en echt lederen bandjes. Een tijdloze look.

 

Wil je iets meer sparkle? Neem dan een kijkje tussen de modellen met ingelegde strasssteentjes in de wijzerplaat. Wedden dat je meteen verliefd wordt op de Shine Bright Steel Rose met witte shiny wijzerplaat?

 

 

2. WELK MATERIAAL PAST BIJ JOUW LIFESTYLE

 

Wat doe jij in het dagelijks leven? Indien je een erg actief beroep hebt is comfort van een horloge natuurlijk erg belangrijk. Leren bandjes kunnen in het begin misschien wat stroef aanvoelen maar je zult merken dat nadien jij jouw horloge vaker hebt gedragen het leer heerlijk soepel om je pols valt zodat jij je horloge nooit meer af wil doen. En is je bandje toe aan vervanging kun je hem makkelijk vervangen met een nieuwe. Neem hier een kijkje voor al onze verwisselbare bandjes.

Kom je dagelijks veel in aanraking met water, bijvoorbeeld omdat je jouw handen vaak moet wassen of omdat je veel buiten bent? Dan zijn onze stalen bandjes weer meer geschikt. Dankzij het materiaal blijven ze extra lang mooi en kun je jouw horloge(bandje) goed schoon houden. Handig om te weten is dat dankzij het mineraalglasis je horloge beter bestand is tegen krassen. Zo zal hij extra lang mooi blijven. Benieuwd naar de andere specificaties? Hier lees je er meer over.

 

3. KEUZE TUSSEN GOUD ROSÉ OF ZILVER 

De meeste mensen hebben natuurlijk een uitgesproken voorkeur over de kleur van je horloge. Draag je veel gouden sieraden? Dan is een gouden horloge als Shine Bright Steel Gold de perfecte aanvulling op je collectie. Wil je kunnen switchen tussen verschillende looks? Dan hebben wij Shine Bright Steel Gold Silver Dit horloge bevat een stainless steel schakelbandje in goud en zilver. Mooi he?

 Silver Gold Watch

4. GA MEE MET HET SEIZOEN

In het voorjaar zijn we vaak geneigd naar het dragen van lichtere kleuren terwijl we in het najaar willen stralen met glans en donkere materialen. Dankzij de verwisselbare bandjes van de VIGI horloges switch je makkelijk van look. Combineer bijvoorbeeld Allure Leather Pink met het Rose Gold Mesh bandje en je hebt twee stijlen in een horloge!

Benieuwd naar de volledige collectie? Hier kun je alle modellen bekijken.